PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Naša prodavnica

Cenimo Vašu privatnost, Vaša porudžbina je potpuno sigurna!
Isporuka proizvoda u roku od 3 radna dana na željenu adresu u Srbiji!
Ukoliko online kupovinu izvršite do 14:00 h radnim danom, Vaš paket možete očekivati već sutra kod Vas.
Brzo i lako, u samo nekoliko koraka sebi priuštite proizvode za negu renomiranih svetskih brendova.

Hot hybrid sa podsticanjem kolagena

RSD8,500.00

Najnovija generacija Hot losiona za sunčanje koja aktivira preplanulost dok istovremeno ima efikasan Anti Age efekat.

Ovaj hibridni Hot! losion je savršen izbor za Vas ukoliko ste ljubitelj sunčanja u solarijumima, još ako su Vaš izbor hibridni solarijumi (oni koji imaju kombinaciju standardnih plavih UV lampi, i kolagenskih crvenih lampi), svaka seansa sunčanja će biti pravi anti-age tretman zahvaljujući „Red light collagen boosting peptides“ kompleksu, a uz „Maximum tanning energy“ kompleksu, postići ćete prelepu, duboku nijansu preplanulosti!

Dakle, ako je ono što želite zategnuta, glatka i sjajna koža, kao i intenzivan ten, ovo je proizvod koji tražite!!!

Za one koji vole Hot! losione, pripremite se za novu poboljšanu formulu, dizajniranu da se koristi u hibridnim solarijumima sa anti-age svetlosnom terapijom crvenim lampama za podsticanje stimulacije kolagena i elastina.

Zahvaljujući veoma visokoj koncetraciji Aloe vere sa sertifikatom IASC- prvog INCI sastojka, pojačanu infuzijom peptida bogatih aminokiselinama stimuliše se proizvodnja kolagena i elastina.

Ovi sastojci sa efektom protiv starenja u kombinaciji sa tehnologijom „Maximum Tanning Energy“ koja se karakeriše infuzijom ulja za tamnjenje i biljnih ekstrata, omogućiće Vam postizanje izuzetne dugotrajne tamne boje.

Šta je unutra?

Aloe vera baza: Ekskluzivni, koncentrovani gel Aloe Vere pomaže u lečenju, umirivanju i hidrataciji, za zdravu, glatku kožu. Naša jedinstvena mešavina aloje sadrži više od 200 aminokiselina, vitamina, antioksidanata, minerala i enzima koji neguju vašu kožu.

„Red light collagen-boosting peptides“: Ovi peptidi u kombinaciji sa terapijom crvenom svetlošću promovišu proizvodnju kolagena i elastina koji pomažu da se poboljša opšta glatkoća i elastičnost kože, čineći svaku sesiju sunčanja pravim anti-age tretmanom kože tela.

„Maximum Tanning Energy®“ kompleks: Povećava sposobnost kože da duže zadrži vlagu i podstiče tamniju, dugotrajniju boju.

„Dark Tanning Omega Oils“: Dobija se od makadamije, semena Kukui, masline i čajevca kako bi obezbedila senzacionalne vitamine za negu kože koji pomažu u kondicioniranju i hidrataciji kože za prekrasan sjaj.

„Sensational Skincare“: lipozomi, vitamini i aminokiseline se kombinuju kako bi pružili vlagu koži za dublju, tamniju boju i bronzani sjaj.

Ulje australijskog čajevca: Prirodno antibakterijsko sredstvo koje sprečava pojavu neprijatnog mirisa posle sunčanja. Ovo ostavlja osećaj i miris svežine nakon sunčanja.

Miris: Classic Cocoa Dreams

Boca od 250 ml

Savet za sunčanje: Solarijumi sa crvenim svetlom će uticati na rezultate ovog losiona drugačije nego klasični UV krevet (plave lampe) ili hibridni krevet (crvene/roze lampe i plave lampe). Hibridni krevet će vam pružiti oba, i sintezu kolagena zahvaljujući crvenom svetlu i crvenim lampama, kao i prelepe rezultate sunčanja u vidu prekrasne preplanule boje, zahvaljujući klasičnim plavim, UV lampama.

Šta volimo kod ovog proizvoda?:

To što je ovo preokret jednog od naših klasičnih bestselera, zlatnog HOT! losiona!

Kako koristiti Australian Gold Hot! Hibrid?:

U solarijumu: Nanesite na celo telo 10 minuta pre sunčanja. Za najbolje rezultate počnite od stopala i raznesite kružnim pokretima po telu.

Na suncu: 1. Nanesite SPF 20 minuta pre izlaganja suncu
2. Australian Gold Hot! Hibrid nanesite neposredno pre izlaganja suncu nakon što ste naneli SPF.
3. Ponovo nanesite kremu za sunčanje i HOT! Hybrid na svaka dva sata najmanje. Ovu učestalost treba povećati ako plivate, znojite se ili se brišete peškirem.

Dodatne informacije

Pakovanje

Specifikacija proizvoda

Postavi pitanje

    ZAKAŽITE
    TERMIN