PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Politika privatnosti

Osnovni podaci o firmi

Branimir Đokić pr kozmetički salon, studio za sunčanje i trgovinu Crystal Studio Central MMXVII
Vojvode Brane 1a lokal 5

Delatnost i šifra delatnosti: 9602 frizerski i kozmetički saloni
MB:66681980
PIB 113243543

www.crystalstudiocentral.rs
064/2528356
crystalstudiocentral@gmail.com

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 

Dostava robe i eventualna ograničenja

Dostava proizvoda koje ste poručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem kurirske službe:

Post Express – kuriska služba koja je ujedno i naša preporuka zbog sigurnog i ekonomičnog načina isporuke paketa širom Srbije.

Dostava robe se vrši u skladu sa pravilima kurirskih službi, a troškovi paketa se određuju na osnovu težine paketa, izabrane kuriske službe.

Cena poštarine tj. dostave, određuje se na osnovu težine paketa i kurirske službe koju ste odabrali.

Šta raditi ukoliko pošiljka kasni?

Moramo da napomenemo da nekad zbog stanja na terenu isporuke mogu da kasne, te vas Iz tog razloga molimo da pratite status vaše pošiljke i da ukoliko dođe do kašnjenja paketa dužeg od tri dana, uputite mail crystalstudiocentral@gmail.com kako bi problem isporuke bio što pre rešen.

Politika reklamacija

Paket pregledajte pred kurirom, a UKOLIKO PRIMITE OŠTEĆEN PAKET ili primetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da PRVO ODMAH KONTAKTIRAJTE kurirsku službu koja vam je dostavila paket i u PISANOJ FORMI. PRIJAVITE NASTALU ŠTETU U ROKU OD 24H od prijama paketa jer u suprotnom nećemo moći da Vam uvažimo reklamaciju. 

Ukoliko primetite bilo koji drugi propust od strane kurirske službe ili imate nešto da nam saopštite, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam pomogli u reševanju nastalog problema.

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima :

-isporuka robe koju nije poručio

-isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja

-isporuka robe koja ima grešku

Zaštita privatnosti korisnika

U ime CRYSTAL STUDIO CENTRAL obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, CRYSTAL STUDIO CENTRAL je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Izjava o PDV-u

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. Iskazana je ukupna cena  sa PDV-om. Crystal Studio Central shop maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.

ZAKAŽITE
TERMIN