PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Uslovi korišćenja

O nama

Sajt „CRYSTAL STUDIO CENTRAL“ je kompletno posvećen Vašem potpunom zadovoljstvu. Ako imate bilo kakvih sugestija ili komentara, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

Obavljanje kupovine

Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Samo pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme „Naruči“ i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove Vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama, a o svemu ćete biti obavešteni u najkraćem roku. U retkim situacijama ćemo morati otkazati Vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.

Za porudžbine u Srbiji omogućeno je plaćanje prilikom dostave – dakle, pouzećem kuriru kada Vam paket stigne na adresu, zatim preko uplate na račun, online placanje na sajtu platnim karticama.

*** Za porudžbine preko 50 000 din dostupne su samo dve opcije: plaćanje uplatom preko računa i plaćanje platnom karticom (direktno putem sajta), plaćanje pouzećem nije moguće.

 

*** Pre nego što kliknete na dugme da potvrdite vašu porudžbinu, ukoliko želite da iskoristite vaše prikupljene nagradne bodove i kupon za dodatni popust, molimo Vas da to unesete pre vaše potvrde porudžbine. Naknadno dodavanje i obračunavanje popusta nije moguće.  Porudžbine kako su primljene u našem sistemu tako se šalju. Hvala na razumevanju.

 

*** Proizvodi koji su kupljeni tokom trajanja akcije, ne podležu reklamaciji.

PDV

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. Iskazana je ukupna cena  sa PDV-om. Crystal Studio Central shop maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.

Povraćaj, reklamacije i zamena

Paket pregledajte pred kurirom, a UKOLIKO PRIMITE OŠTEĆEN PAKET ili primetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da PRVO ODMAH KONTAKTIRAJTE kurirsku službu koja vam je dostavila paket i u PISANOJ FORMI u zavisnosti koja je kurirska služba. PRIJAVITE NASTALU ŠTETU U ROKU OD 24H od prijama paketa jer u suprotnom nećemo moći da Vam uvažimo reklamaciju. 

Ukoliko primetite bilo koji drugi propust od strane kurirske službe ili imate nešto da nam saopštite, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam pomogli u reševanju nastalog problema.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Crystal Studio Central shop je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Raspored isporuka

Sve pakete za koje tražene proizvode imamo na stanju šaljemo od ponedeljka do petka do 12h.

Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana. ( Izuzev praznicima, kada su gužve na terenu i kurirske službe rade otežano.)

Međunarodne pošiljke šaljemo Post Export-om i one obično stižu u roku od 7 do 10 radnih dana, od datuma prolaska carinske procedure i uputa ka granici.

ZA NARUDŽBINE ČIJI JE IZNOS VEĆI OD 10.000 DINARA BESPLATNA DOSTAVA NA TERITORIJI CELE SRBIJE.

ZAKAŽITE
TERMIN