PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Politika korišćenja kolačića

POLITIKA KORIŠĆENJA KOLAČIĆA

Ova politika korišćenja kolačića objašnjava pojam kolačića i načine njihove upotrebe. Molimo pročitajte ovu politiku kako bi ste razumeli šta su kolačići, koje vrste kolačića , kako ih koristimo, odnosno koje informacije sakupljamo  putem kolačića i na koji način se te informacine koriste i kako da kontrolišete opcije kolačića. Za više informacija o tome kako koristimo, skladištimo i čuvamo Vaše lične podatke, molim pogledajte našu Politiku privatnosti.

U našoj Politici privatnosti možete saznati više o nama, načinu na koji nas možete kontaktirati i načinu na koji obrađujemo lične podatke.

ŠTA SU KOLAČIĆI?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za skladištenje manjih informacija. Kolačići se čuvaju na Vašem uređaju kada se veb-sajt učita u Vašem pretraživaču. Ovi kolačići nam pomažu da obezbedimo pravilno funkcionisanje veb-sajta,da poboljšamo bezbednostveb sajta, da pružimo bolje iskustvo za korisnika, da razumemo kako veb-sajt funkcioniše i da analiziramo i otkrijemo šta funkcioniše i čemu je potrebno poboljšanje.

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE?

Kao i većina online servisera, naš web-sajt koristi kolačiće prve strane i kolačiće drugih servera za više svrha. Kolačići prve strane su najviše neophodni za pravilno funkcionisanje web-sajta i oni ne sakupljaju nikakve lično prepoznatljive podatke.

Kolačići drugih servera koji se koriste na našem web-sajtu najviše se primenjuje radi razumevanja funkcionisanja web-sajta,načina na koji Vi koristite naš web-sajt,kao radi obezbeđenja sigurnosti naših usluga, prikazivanje oglasa koji su odgovarajući za Vas i za obezbeđivanje boljeg i poboljšanog iskustva za korisnika i ubrzavanje Vaših budućih aktivnosti na našem web-sajtu.

KOJE VRSTE KOLAČIĆA KORISTIMO?

OSNOVNI : Neki kolačići su neophodni kako biste mogli u potpunosti pravilno da koriste sve funkcionalnosti na našem sajtu. Oni nam omogućavaju da održavamo korisničke sesije i da sprečimo sve bezbednosne pretnje. Ovi kolačići ne prikupljaju i ne čuvaju lične informacije. Na primer , ovi kolačići Vam omogućavaju  da se prijavite na svoj nalog i da ubacite proizvode u korpu i da bezbedno izvršite plaćanje.

STATISTIČKI : Ovi kolačići čuvaju informacije poput broja posetilaca web-sajtu,broja jedinstvenih posetilaca, informacije o tome koje su stranice sajta posećene, o izvoru poseta itd. Ovi podaci nam pomažu da razumemo i analiziramo koliko dobro web-sajt funkcioniše i šta možemo da poboljšamo.

MARKETING: Naš web-sajt prikazuje oglase. Ovi kolačići se koriste za personalizovanje oglasa koje Vam prikazujemo kako bi Vam isti bili od značaja. Ovi kolačići nam takođe pomažu da pratimo efikasnost oglasnih kampanja.

 

ZAKAŽITE
TERMIN