PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Laserski tretman bradavica

Laserki tretman bradavica

Virusne bradavice su benigne izrasline koje se pojavljuju zbog prisustva HPV virusa. Prisustvo ovog virusa u organizmu dovodi do prekomernog rasta ćelija, što uzrokuje pojavu dobroćudnih izraštaja na koži. Postoji oko 100 vrsta humanih papiloma virusa (HPV). Ukoliko je telo zaraženo nekim tipom ovog virusa, to se obično odražava pojavom benignih izraslina na koži.

VIRUSNE BRADAVICE – VRSTE

Virusne bradavice mogu biti raznih oblika i veličina i mogu se naći na različitim mestima na telu, u zavisnosti od toga kojim tipovima HPV virusa je telo zaraženo. Najčešće se pojavljuju na tabanima i šakama, ali mogu se naći na bilo kom delu. Postoje : končaste bradavice, zaravljenje bradavice, genitalne bradavice, mozaične bradavice (na stopalima), bradavice oko nokatnih ploča.

VIRUSNE BRADAVICE SU VEOMA ZARAZNE I VELIKOM BRZINOM SE ŠIRE PO KOŽI

LASER METODA

Uklanjanje bradavica laserom je metoda tokom koje se koristi laserski zrak – princip zagrevanja i isparavanja bradavice je isto kaoi kod radiotalasanog uklanjanja.Lasersko uklanjanje je veoma bezbedna i uspešna metoda.Bitno je istaći da je laserska metoda uklanjanja mnogo bolja za samog pacijenta. Kreme i gelovi koji se nude za saniranje ovog problema u kućnim uslovima pokazale jako neefikasno, budući da se bradavice moraju ukloniti iz korena u potpunosti.

Ostale Procedure

ZAKAŽITE
TERMIN