PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Laserski tretman

Laserski tretman ožiljaka

LASERSKO  UKLANJANJE OŽILJAKA ZA BLISTAVU I LEPŠU KOŽU!!

Ukoliko ožiljci od akni ili druge vrste ožiljaka dovode do emocionalnih problema ili manjka samopouzdanja, lasersko uklanjanje ožiljaka je idealno rešenje za VAS.Tretman je neinvazivan, bezbolan i maksimalno efikasan u trajnom uklanjanju svih vrsta ožiljaka!

Lasersko uklanjanje ožiljaka se u „CRYSTAL STUDIO CENTRAL“, radi uz pomoć frakcionisanog lasera.

KAKO SE UZ POMOĆ FRAKCIONISANOG LASERA UKLANJAJU OŽILJCI?

Frakcionisana laserska svetlost stvara mikrokolone koagulisanog tkiva koji se proteže duboko u potkožnom tkivu bez ozlede površine kože.

Ovim se pokreće proces zarastanja rana kojim se neorganizovano ožiljno tkivo zamenjuje novim zdravim tkivom, u velikoj meri smanjuje veličinu ožiljaka.

Hlađenje tokom tretmana omogućava maksimalnu udobnost i komfor za pacijenta.

ŠTA DA OČEKUJEM?

Lasersko uklanjanje ožiljaka je svakako najbolja opcija uklanjanje svih vrsta ožiljaka.Većina ljudi oseća minimalnu nelogodnost za vreme trajanja tretmana koji traje oko 30 minuta u zavisnosti od veličine regije. Period oporavka nema, odmah se vraćate dnevnim aktivnostima.Možete da očekuje blago crvenilo, peckanje, mali otok koji se povlači za par dana. Frakcionisani laser se koristi na svim tipovima kože. Značajno poboljšanje se vidi nakon prvog tretmana, za postizanje maksimalnih i dugoročnih rezultata potrebno je uraditi najmanje 3 tretmana.

Ostale Procedure

ZAKAŽITE
TERMIN