PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Piling Retinol

Piling Retinol

Poznato je da kako starimo, ćelije postepeno usporavaju svoj rad i počinju sporije da se regenerišu. Ovaj proces znatno utiče na starenje kože. Lice postaje opuštenije, koža gubi elastičnost, sjaj i blistavost, a bore postaju sve vidljivije, dublje i izraženije.

Retinol je jedna od najefikasnijih supstanci za podmlađivanje i oporavak kože, zato je veoma prisutan u kozmetičkoj i estetskoj industriji. Retinol dokazano stimuliše smenu ćelija – to jest pospešuje stvaranje novih ćelija i doprinosi postizanju balansa u prirodnom procesu odumiranja i stvaranja ćelija kože – i proizvodnju elastina i kolagena.

Retinol tretman udružuje dejstvo retinola i njemu srodnih supstanci u jedinstvenoj 3 u 1 kombinaciji anti-age sastojaka – čistog retinola i retinoidnih supstanci. Zahvaljujući tome intenzivno regeneriše kožu lica i podstiče podmlađivanje kože.

Prednost ovog tretmana je i minimalna mogućnost nuspojava, budući da je formulisan u skladu sa stručnjacima za toksikologiju u skladu sa evropskom regulativom.

Efekti Retinol tretmana ogledaju se obnovi i podmlađivanju kože koja je izgubila mladoliki izgled i čiju lepotu i zdravlje narušavaju tamne fleke, ožiljci, proširene pore… Podsticaj koji regeneraciji kože pruža ovaj tretman veoma je važan za osobe čija je koža zbog nezaštićenog i dugog boravka na suncu sklonija borama i pokazuje znake prevremenog starenja izazvanog UV-zračenjem.

KOME SE PREPORUČUJE?
Retinol tretman lica idealan je izbor kada na prirodan način želite da podmladite svoju kožu, kada želite da ujednačite ten, suzite pore i manje vidljivim učinite nesavršenosti tena kao što su tamne fleke. Važno je samo napomenuti da, iako veoma efikasan, ovaj tretman zahteva visoku zaštitu od sunca svakodnevno, bez obzira na to o kom godišnjem dobu je reč.

Ostale Procedure

ZAKAŽITE
TERMIN