PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Tretmani Lica

Higijenski tretman

Higijenski tretman podrazumeva prvi i osnovni tretman nege i higijene lica.

Higijenski tretman lica, kao što mu i samo ime kaže, pre svega podrazumeva dubinsko čišćenje lica. Razne nečistoće ‘’napadaju’’ našu kožu svakog dana, svakog minuta.

Pore se pune, blokiraju i tako se podstiče nastanak akni, bubuljica i mitisera. Jedan od načina da rešiš ovaj probem je higijenski tretman lica!Higijenski tretman  obuhvata osnovno čišćenje i negu lica. Preporučuje se za sve tipove kože. Njime se postiže dubinsko čišćenje, vraćanje sjaja i svežine kože, a istovremeno pomaže u poboljšanju teksture i tonusa kože. A sve to u jednom tretmanu

Higijenski tretman lica je važno da uvrstiš u svoju redovnu negu lica. Zašto je to tako i koje rezultate možeš da očekuješ pozovite i zakažite Vaš tretman.

 

Radi se jos od puberteta kada je pojačano lucenje hormona uz pojačano lucenje sebuma sto izaziva pojavu mitisera( komedona, kokona) kao i drugih necistoca. Higijenski tretman otvara pore, cini da se one suze i da se lice dubinski ocisti.

Preporucuje se da se radi na mesec dana, u zavisnosti stanja i tipa koze.

Prilikom rada higijenski tretman podrazumeva rašminkavanje lica čime se lice čisti od šminke i nečistoća.. Potom se radi mehanicki piling koji čini da koža postane mekša, svežija i prozračnija. Lice se potom stavlja pod vapozon, ili gel koji služi da otvori pore lica uz pomoć pare ili gela. Zatim se radi komedoekspresija koja podrazumeva mehaničko ceđenje i čišćenje kože od mitisera i drugih nečistoća. Zatim se lice dezinfikuje visokofrekventom strujom uz pomoć aparata koji se zove Darsonval. Nakon toga sledi opuštanje uz maske različitih mirisa. Maska na koži ostaje 20-ak minuta kako bi ispoljila sva svojstva, a za to vreme klijent dobija prelepu i opuštajuću masažu ruku. Potom se maska skida i lice se izlaze Bioptronu (lekovita svetlost) na 10min.

Vise o bioptronu pročitati na našoj stranici.

Lice se zatim maže kremom koja ce tokom dana stvarati zaštitu od bakterija i drugih mikroorganizama za pore koje su se tek otvorile.

Ceo tretman traje od 90 minuta do 120 minuta.

Ostale Procedure

ZAKAŽITE
TERMIN