PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Fitopiling

Fitopiling

Terapija koju mi posebno ističemo je terapeutski biljni piling, FITOPILING LACRIMA, koji deluje na sve slojeve epiderma, apsolutno bez štetnih posledica, svi sastojci fitopilinga su prirodni biološki aktivni preparati. Dugogodišnji rad sa ovom terapijom potvrđuje njenu visoku efikasnost i apsolutnu neškodljivost.
Fitopiling ne samo da izaziva brzo perutanje površinskog sloja kože nego i aktivno utiče na normalizaciju metabolizma elemenata u koži, obnavljanje turgora (elastičnost i zategnutost kože).

Fitopiling se preporučuje kod nečiste kože, hiperkeratoza i neravnina, za masnu kožu sa proširenim porama i hiperpigmentacijama gde aktivno utiče na metabolizam potkožnog tkiva.
Biološko dejstvo pilinga ostvaruje se putem poboljšanja metabolizma tkiva. Za razliku od drugih vrsta pilinga Fitopiling ima produženo delovanje, što znači da posle od 2-3 tretmana postiže poboljšanje stanja kože.
Fitopiling je veoma efikasan, daje brze rezultate, bez traumiranja kože i ne izaziva komplikacije u periodu posle pilinga.
Preparat veoma uspešno leči kožu i utiče na njeno veoma brzo obnavljanje.

 

Ostale Procedure

ZAKAŽITE
TERMIN