PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Anti-celulit manuelna masaža

Ukoliko imate problema sa celulitom, onda je anticelulit tretman i masaža pravi izbor za Vas.

Celulit zna da bude veoma uporan i mora da se „napadne“ na svim frontovima, a jedna od najdelotvornijih metoda je – anticelulit masaža. Ipak, treba imati na umu da je masaža samo jedna karika u lancu i da sama po sebi nije „magična“, to jest, rezultati će biti pravi jedino ako se ispoštuju sve preporuke stručnjaka a to su: pravilna, umerena ishrana, dovoljno tečnosti, pojačana fizička aktivnost i masaža.

Kroz masno i vezivno tkivo neprestano kruže voda, krv, limfa koje raznose kiseonik i hranjive materije, čisteći tkiva od štetnih materija. Promene u potkožnom tkivu nastaju kada je usporen proces otklanjanja štetnih materija i kada organizam nije u stanju da ih se oslobodi. Masaža kao metoda za rešavanje celulita ima za cilj:

Poboljšanje cirkulacije krvotoka,
Vraćanje elastičnosti i tonusa tkiva,
Stimulaciju izlučivanja štetnih materija iz organizma.
Posebno pomaže onim delovim tela na koje se teško utiče vežbanjem, kao što su unutrašnja strana butina i gornji spoljni deo bedara.

Kombinacija specijalnih masažnih tehnika koje se sastoje od gnječenja, dreniranja, lupkanja, uvrtanja, u trajanju od 30-40 minuta, vidno će se popraviti stanje i izgled Vašeg tela.

Ostale Procedure

ZAKAŽITE
TERMIN