PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Česta pitanja

Kako poručiti?

Obavljanje kupovine ne može da bude lakše. Unosom naziva prozivoda u odeljak “Pretraga proizvoda”, takođe i klikom na odabrani brend ili kategoriju proizvod,a vi možete naći željeni artikal određenog brenda, zatim kliknete na proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknete na dugme „Naruči“ i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove Vaše narudžbe. Među njima su detalji vezani za isporuku proizvoda, kao i načinu plaćanja.

Napomena: Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama, koje se menja, a o svemu ćete biti obavešteni u najkraćem roku od strane našeg Crystal Studio Central tima. U retkim situacijama ćemo morati otkazati Vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda i ukoliko se više ne proizvode.

Koji je rok isporuke?

Sve pakete za koje tražene proizvode imamo na stanju pripremamo i šaljemo od ponedeljka do petka do 12h. Sve porudžbine primljene nakon 12h šalju se prvog narednog radnog dana.

Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana. (Osim kada su praznici, tada je povećan obim paketa na terenu i može doći do manjeg kašnjenja.) Paketi se dostavljaju radnim danima od ponedeljka do petka, vikendom kurirske službe ne vrše isporuku.

Međunarodne pošiljke šaljemo Post Export-om i one obično stižu u roku od 7 do 10 radnih dana, nakon što prođu svu neophodnu proceduru pregleda u Pošti (taj deo ne zavisi od nas, niti možemo da utičemo na brzinu njihovog rada). Izuzev kada su praznici, tada može da se oduži i rok isporuke na šta mi ne možemo da utičemo.

Putem koje kurirske službe se šalju pošiljke?

Dostava proizvoda koje ste poručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem kurirskih službi:

-post exspress  – kuriska služba koja je ujedno i naša preporuka zbog sigurnog i ekonomičnog načina isporuke paketa širom Srbije.

Dostava robe se vrši u skladu sa pravilima kurirskih službi, a troškovi paketa se određuju na osnovu težine paketa, izabrane kuriske službe.

Cena poštarine tj. dostave, određuje se na osnovu težine paketa i kurirske službe koju ste odabrali.

Šta raditi ukoliko pošiljka kasni?

Moramo da napomenemo da nekad zbog stanja na terenu isporuke mogu da kasne, te vas Iz tog razloga molimo da pratite status vaše pošiljke i da ukoliko dođe do kašnjenja paketa dužeg od tri dana, uputite mail na crystalstudiocentral@gmail.com.

Šta raditi u slučaju oštećenja poručenog paketa?

Paket pregledajte pred kurirom, a UKOLIKO PRIMITE OŠTEĆEN PAKET ili primetite neki propust kurirske službe, budite slobodni da nam se obratite kako bismo Vam dalje pomogli u rešavanju problema, ali Vas molimo da PRVO ODMAH KONTAKTIRAJTE SLUŽBUI PRIJAVITE U PISANOJ FORMI.

Reklamaciju je neophodno uložiti u roku od 24h od momenta preuzimanja paketa.

 

Gde se nalazi prodajno mesto?

Naša salon se  nalazi u Šapcu, a adresa je Vojvode Brane 1a.Prodavnica se nalazi u neposrednoj blizini centra grada i vrlo lako nas možete naći. U našoj prodavnici možete lično kupiti proizvode, kao i preuzeti lično ono što ste poručili putem sajta.

Način plaćanja?

Na našem sajtu prilikom poručivanja postoji nekoliko opcija za plaćanje.

  • Prilikom preuzimanje paketa
  • Platnom karticom – direktno online plaćanje
  • Pay Pal plaćanje (samo za inostranstvo)
  • Plaćanje uplatom preko računa

U našoj radnji plaćanje možete izvršiti plaćanjem u gotovini ili karticom. Plaćanje se vrši u dinarima.

*** Za porudžbine preko 50 000 din dostupne su samo dve opcije: plaćanje uplatom preko računa i plaćanje platnom karticom (direktno putem sajta). Plaćanje pouzećem nije moguće.

ZAKAŽITE
TERMIN