PONEDELJAK-PETAK 09-21H SUBOTA 09-15H 065 53-24-197 Vojvode Brane 1A 0

Naša prodavnica

Cenimo Vašu privatnost, Vaša porudžbina je potpuno sigurna!
Isporuka proizvoda u roku od 3 radna dana na željenu adresu u Srbiji!
Ukoliko online kupovinu izvršite do 14:00 h radnim danom, Vaš paket možete očekivati već sutra kod Vas.
Brzo i lako, u samo nekoliko koraka sebi priuštite proizvode za negu renomiranih svetskih brendova.

Endless Vacation kesica

RSD1,950.00

DermaDark® Bronzer pomaže da se nastavi postepeno stvaranje boje nakon sunčanja, bez daljeg izlaganja UV zračenju.

Continuous Colour Cocktail je luksuzna mešavina ulja semena limnanthes alba (bele limnante) , kokosovog ulja, shea putera i kakao putera koji pomažu da se koža hidrira, zapečati vlaga i istovremeno obezbeđuje brzu apsorpciju za ravnomerno, besprekorno razmazivanje i prekrivanje.

Red Light Collagen Boost sastojci omogućavaju vrhunsku negu kože, uključujući peptide, koji pomažu da se poveća proizvodnja kolagena i elastina za još zategnutiju i glatkiju kožu, posebno kada se koristi u solarijumima koji u sebi imaju rubin lampe koje proizvode crveno svetlo, poznato po svom anti-age efektu.

Bio-Active Bronzing Minerali su prirodno izvedeni iz morske soli i sadrže 92 esencijalna minerala koji pomažu u vlaženju i revitalizaciji za besprekornu bronzanu nijansu.

Inhibitor mirisa posle tamnjenja stabilizuje pH kože, sprečava iritaciju i neprijatne mirise, omekšava kožu i sužava pore.

Bez dodatih parabena

Miris: Maui Island Breeze

Formulisan za upotrebu u UV krevetu, krevetu sa crvenim svetlom, hibridnom krevetu za UV/crveno svetlo ili pre nanošenja proizvoda za samopotamnjivanje

Ovaj proizvod sadrži jedinstvenu Triple Dip Hibrid  Intensifier formulaciju bez silikona sa tirozinom i eritrulozom za pružanje prirodnog preplanulog izgleda kože, sa ujednačenim prelepim sjajem!

Ovaj proizvod može da se nanese na kožu pre proizvoda za samopotamnjivanje, i omogućava besprekorno i ravnomerno tamnjenje kože bez sunca.

Dodatne informacije

Pakovanje

Specifikacija proizvoda

Postavi pitanje

    Možda će vam se svideti …

    ZAKAŽITE
    TERMIN